FRAGT

Når du bestiller en vare ved os, vil vi altid forsøge at levere den så hurtigt som muligt. Lagervarer vil altid forsøges afsendt samme dag.

Når vi har pakket din vare vil du få en email fra os med besked om at pakken er afsendt.

Du kan læse mere om levering i vores salgbetingelser.

Herunder kan du se en nærmere beskrivelse af de speditører vi bruger:

Firma Leveringsform Beskrivelse
DAO Pakkeshop

DAO365 er vores billigste måde at sende pakker på. Vælger du DAO som leveringsform har du deadline til cirka kl. 17.30. DAO vil derefter levere indenfor 2-3 dage til den ønskede pakkeshop.

Så snart vi har indleveret din pakke til DAO, vil du modtage en SMS fra dem.

GLS

Pakkeshop

Omdeling

GLS har et omfattende net af pakkeshops og leverer også direkte til erhvervsvirksomheder og private. Da GLS har deadline allerede klokken 13 vil en vare du har bestilt om onsdagen først blive afhentet af GLS om torsdagen. GLS leverer som regel dagen efter, så ved bestilling om onsdagen kan du afhente/modtage din pakke om fredagen. Så leveringtiden vil normalt være 2 dage.

Du modtager en besked fra GLS når din pakke er klar afhentning. Der kan bruges track´n trace når pakken er blevet sorteret på en GLS central.

Postnord

Pakkeshop

Omdeling

Brev

Postnord er også kendt som Postdanmark og leverer til private og erhverv igennem det mest omfattende distributionsnet i Danmark. 

Postnord har deadline klokken 18, og det betyder at du ved bestilling indtil klokken cirke 17.30 vil modtage din pakke dagen efter. Postnord garanterer IKKE levering dag til dag levering, men vores erfaring er at mere end 90% af alle forsendelser er fremme dagen efter.

Har du ikke travlt kan du ved små forsendelser vælge at få dem sendt som brev. Leveringstiden kan her være op til 5 dage. Tidligere kendt som B-brev. Breve kan ikke trackes. 

Danske fragtmænd Omdeling ERHVERV Danske fragtmænd bruger vi især til erhvervsomdeling af forsendelser over 5kg og pallegods. Danske fragtmænd kommer og henter kl. 14.00 og derfor vil ordrer bestilt efter kl. 13.30 ikke komme med samme dag. Levering sker næsten altid dagen efter. 
Kontorel.dk Afhentning Det er muligt at afhente ved vores lager, men da vi både har produktion dag og aften, og ofte er ude af huset, skal det altid aftales inden. Ofte kan vi lægge varer ud i vores afhentningsboks så du kan hente dem når det passer dig. Ønsker du afhentning så kontakt os på info@kontorel.dk.

Følg os på Facebook